Een herinneringdvd tbv het afscheid, uitvaart en crematie.

Een standaard herinneringdvd bevat 5 muziekstukken, drie video presentaties gecombineerd met minimaal 30 foto's. Eigen foto's of natuur foto's.

Dit is geen PowerPoint presentatie maar een echte film in HD. Die u kunt bekijken wanneer en waar u maar wilt.

 

Alles loopt synchroon met de muziek, precies zoals u het mij heeft aangeleverd. Tussen de muziekstukken door worden "pauze momenten" gezet zodat een eventuele spreker aan het woord kan zijn. Op het eind van de herinneringdvd wordt de muziek een aantal keren herhaald. Alle foto's zijn in de herinneringdvd in beweging dus geen dia presentatie maar een professionele film die u keer op keer kunt bekijken. Uiteraard kunt u de herinneringdvd ook gebruiken tijdens een andere gelegenheid of bijeenkomst.

 

De herinneringdvd is meestal de dag na aanlevering van digitaal, foto's en muziek materiaal klaar. U kunt hem dan al thuis bekijken. De kosten voor een herinneringdvd  beginnen vanaf 75 euro wanneer de foto's en muziek digitaal worden aangeleverd. (Bij drie video presentaties met drie muziekstukken). Per presentatie kunnen ongeveer 15 tot 20 foto's gemonteerd worden en een muziekstuk. De kosten zijn afhankelijk van de aantal te verwerken foto's en het aantal video presentaties.

 

Alles is eenvoudig te bedienen door de medewerker van het crematorium.

In de crematoria Schifferheide Kerkrade, Walpot Eijsden, Nedermaas Geleen en Yarden  Heerlen zijn al diverse malen de door mij geleverde herinneringdvd's  vertoond.

 

Filmen van de uitvaart of het afscheid behoort tot de mogelijkheden. Uit Piëteit voor de nabestaanden heb ik hiervan geen voorbeeld op de site gezet. Wel een recensie van mijn werk:

 

Met twee camera opstellingen en microfoons wordt de uitvaart of het afscheid, Full HD of in 4K, in beeld gebracht. De ruwe film wordt vervolgens op de montage tafel gemonteerd en afgeleverd op USB (mp4), DVD of Bluray.

Op de achtergrond speelt een "herinneringdvd" met foto's en muziek van de overledene (zie omschrijving boven).

Ik schrik altijd van de kosten van een uitvaart, daarom probeer ik de prijs zo laag mogelijk te houden. Iedereen verdient toch een bijzonder afscheid. 

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

QR code

De door mij geproduceerde "herinneringdvd" kunt u ook met een QR code laten aanbrengen  op het graf.  De "herinneringdvd" die ook tijdens het afscheid is vertoond, speelt dan af op uw smartphone. Zie onder voor het voorbeeld.
 

De film wordt in full HD geleverd op bv een USB stick in MP4 formaat en geleverd in een gift-box. Zo kunt u wanneer u dat zelf wilt altijd de film bekijken op TV Laptop of desktop. Of wilt u een DVD of Bluray? Ook dat is geen probleem.


Een recensie van een herinneringdvd:
"Wij hebben een prachtig afscheid voor mijn vader kunnen maken met foto’s en muziek die Ger fantastisch heeft gevisualiseerd. Echt een blijvende herinnering die ons helpt bij de verwerking van ons verdriet. Daarbij is Ger heel toegankelijk, vriendelijk en ontzettend behulpzaam.

Onze dank is enorm!"
Dankjewel Cindy!


 

 

 

Presentatie tijdens de opendag bij Yarden in Heerlen herinneringdvd  in de kleine aula.


Een recensie van een herinneringdvd en het filmen van de uitvaart:

Ger heeft enorm veel voor ons gedaan. Kort na het verlies van mijn vader: Fred Janssen: tevens oud collega en vriend van Ger zelf, bood Ger zijn hulp aan om een digitale fotocollage te maken voor zijn afscheidsdienst...
Het waren niet zomaar een paar foto's... Van die hele berg foto's die wij hadden heeft Ger drie prachtige presentaties gemaakt. Hij heeft hiermee veel werk uit onze handen genomen. Tevens heeft hij die dag een prachtige film gemaakt en ons hiermee een mooie herinnering mee gegeven, die we steeds in alle rust kunnen bekijken als we daar behoefte aan hebben. Ger heel erg bedankt hiervoor, je maakt echt prachtige presentaties en films! Bedankt voor de liefde, de persoonlijke benadering en het geduld waar je dit mee doet. Dikke knuffel Maloe